ROLLUIKEN

zonwerend, isolerend, geluidwerend, lichtwerend, koudewerend en een uitstekende inbraakpreventie

Jadema biedt de juiste rolluikkast voor uw ramen. Onze speciale lamel van slechts 40 mm hoogte heeft een speciale rolvorm. Dat zorgt voor de meest compacte rol en voor extra stevigheid.

Temperatuur & geluidsisolatie

De rolluiken zijn voorzien van sterke aluminium lamellen gevuld met polyurethaanschuim. Dit verhoogt de isolatiebuffer tussen geluid en temperatuur. Ter voorkoming van slijtage is tevens op alle profielen een dikke laklaag aangebracht die het aluminium maximaal beschermt.

Comfort en gemak in elk gewenst design

De bediening van de rolluiken

Ruime kleurenkeuze

Rolluiken worden in de basis uitvoering voorzien van een handmatige bandbediening. U kunt de rolluiken ook voorzien van een elektrische bediening. Deze worden geleverd met een vaste opbouwschakelaar.

Wenst u ultiem comfort, voorzie uw rolluiken dan van een op afstand te bedienen motor. U bedient de rolluiken dan door middel van een handzender, waar u ook bent in de ruimte!

De op afstand te bedienen motor is verkrijgbaar met nóg meer bedieningsgemak zoals een tijdschakelklok met instelbare dag- of weekprogramma’s. Laat u voorlichten over de keuzemogelijkheden hierin.

wit

wit

Bruin

bruin

Grijs

grijs

créme

creme

zilver

zilver

zwart

zwart

okergeel

okergeel

creme-wit

creme-wit

Donkergroen

donkergroen

Donkerblauw

donkerblauw

licht béige

licht-beige

antraciet

antraciet

wijnrood

wijnrood

teak

teak