Screens

Een bijzonder fijne en effectieve vorm van zonwering

Screens,  effectieve, functionele en gemakkelijke zonwering vormen een strak geheel met uw ramen en gevel. Zelfs op plaatsen waar weinig ruimte is voor zonwering, is de screen de oplossing.

Screens weren 80% van het zonlicht en de warmte. Binnenhuis ervaart u mooi, zacht diffuus licht en de kamertemperatuur blijft op peil.

Extra voordeel: u kunt van binnen naar buiten kijken, maar nauwelijks van buiten naar binnen.

Windvaste screens

Voor gevels waar meer wind op staat biedt Jadema ook de ritsscreens. Een speciaal profiel, in combinatie met een soort rits aan beide zijden van het screendoek, zorgt voor een strakke en windvaste ophanging van het doek zonder kieren. Dit voorkomt wapperen van uw screendoek.

Uw design

Bediening van de screens

Jadema screens worden in de basis uitvoering voorzien van een handmatige bandbediening. U kunt de screens ook voorzien van een elektrische bediening. Deze worden geleverd met een vaste opbouwschakelaar. Ontdek echter de voordelen van een op afstand te bedienen motor door middel van een handzender. Dubbel comfort in de bediening van uw scherm, waar u ook zit of loopt! Laat u voorlichten over de keuzemogelijkheden hierin.

Een extra zon- en windautomaat zorgt er automatisch voor dat bij minder zon de screens opgetrokken worden en bij meer zon weer neerdalen. Buitengewoon handig.

Uw kleur en vorm keuze

De ranke kast waarin het doek is opgerold, is verkrijgbaar in 5 standaard kleuren. Qua vorm kunt u kiezen uit een rondvormige kast of vierkant met een afgeschuinde hoek. Het screendoek is gemaakt van een glasvezelkern met een kunststof ommanteling. Daardoor is het van de zwaarste kwaliteit, oersterk, onbrandbaar en UV-zonlicht bestendig.

screensgevel